Pak Lah dah Letak Jawatan ?

Khabar-khabar angin menyatakan yang Pak Lah telah menyatakan hasratnya untuk melepaskan jawatannya sebagai Presiden UMNO kepada S/U Kerja UMNO. T. Adnan sejurus selepas Mesyuarat MT khamis lepas.AKAN tetapi selepas bermesyuarat dengan penyokongnya, beliau telah corner baring balik.Sekutu politiknya menyatakan yang beliau akan mendapat sekitar 100 pencalonan untuk jawatan presiden UMNO, so kekal lah.

Anwar Ibrahim pula mendiamkan diri selepas sidang akhbar khamis lepas yang mendesak diadakan sidang tergempar parlimen.Sumber terdekat dengan beliau menyatakan beliau sibuk membuat perancangan untuk siri serangan maut untuk BN.

So, tak jadi lah nak hantar Kad Raya kepada PM Malaysia tahun ini,sebab tak pasti siapa yang akan jadi PM by the time the card reach them.

2 responses to “Pak Lah dah Letak Jawatan ?

  1. taruk aja ler ke-3-3 nama kat kad raya ko tuh, anwar,najib & pak lah, the three stooges

  2. namun paklah masih buat dono… lepas raya paklah dikacau lagi macam dodol…makin kental ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s